Disclaimer RO 2017-07-12T11:13:24+00:00

NOTIFICARE PRIVIND EXONERĂRI
în accesarea și utilizarea Site-ului

Utilizarea acestui site web (denumit în continuare „Site”) este supusă condițiilor de utilizare descrise mai jos. Simpla utilizare a Site-ului implică cunoașterea și acceptarea acestor condiții de utilizare.

Vasilache & Asociații®, nu este răspunzătoare pentru niciun fel de daune care apar sau rezultate din utilizarea directă sau indirectă a Site-ului sau a informațiilor puse direct la dispoziție pe Site sau indirect, în orice mod, incluzând, fără limitări, link-uri ori articole sau orice alte materiale care apar pe Site.

Informațiile disponibile pe sau prin intermediul Site-ului au fost elaborate numai în scop informativ și sunt furnizate pentru utilizare generală, nu sunt adaptate circumstanțelor personale sau specifice și, în niciun caz, nu pot fi interpretate ca sfaturi profesionale sau opinii juridice personalizate.

Transmiterea sau primirea informațiilor furnizate pe acest Site nu este nici destinată a fi și nici nu poate constitui o relație avocat-client.

Toate imaginile tip fotografie afișate pe Site aparțin Vasilache & Asociații, iar copierea și/sau disemninarea oricărei dintre acestea necesită acordul scris prealabil al Vasilache & Asociații.

În ciuda eforturilor de a actualiza informațiile conținute pe Site, este posibil ca acestea să nu reflecte cele mai recente evoluții și, prin urmare, pot conține erori sau omisiuni.

Toate e-mailurile de pe acest site nu sunt confidențiale și, prin urmare, nu sunt destinate unei comunicări private. Expeditorii își asumă toate riscurile legate de informațiile trimise la Vasilache & Asociații, incluzând interceptări sau manipulări ale oricăror terți. Nici un mesaj trimis către Vasilache & Asociații nu poate fi considerat ca stabilind vreo legătură între expeditor și Vasilache & Asociații. Entitatea Vasilache & Asociații nu are nici o responsabilitate de a răspunde la orice e-mail trimis la unul sau mai multe e-mailuri indicate Site.

Vasilache & Asociatii nu este răspunzătoare pentru niciun fel de probleme și/sau daune care apar în timpul utilizării Site-ului, inclusiv fără limitare, din cauza întreruperilor tehnice sau a deficiențelor create de viruși sau de orice alte tulburări.

Legăturile cu alte site-uri web care pot apărea pe Site nu implică nicio legătură cu Vasilache & Asociații, sunt introduse doar pentru ușurința utilizării, iar Vasilache & Asociații nu își asumă nici o responsabilitate privind utilizarea sau conținutul acestora.