Vasilache si Asociatii 2018-05-15T10:55:39+00:00

Creativitate & Flexibilitate

Sistemul de justiţie este adesea perceput ca fiind conservator şi rigid în comparaţie cu lumea foarte dinamică a afacerilor. Avocații, care reprezintă o reală interfaţă între mecanismul judiciar şi societatea de afaceri, sunt chemaţi în acest mediu tot mai globalizat pentru abilităţile lor, nu numai pentru a demonstra o foarte bună cunoaştere a legilor şi pentru a da acestora o interpretare justă, dar şi pentru a exploata complexitatea normelor legale, pentru a da dovadă de excelente aptitudini de comunicare, pentru a previziona efectele concrete care ar putea rezulta din numeroasele relaţii juridice şi pentru a preîntâmpina apariţia unor eventuale dispute sau pentru a le reduce potenţialul conflictual, în vederea evaluării şanselor cu bună credinţă, prin exercitarea profesiei cu creativitate şi flexiblitate.
Acestea sunt principii aplicate în fiecare zi de către avocaţii noştri.

Mihai Vasilache

Avocat Coordonator

Despre Noi

Casa de avocatură Vasilache & Asociaţii a fost constituită în anul 2002, din iniţiativa unui grup de avocaţi cu experienţă în domeniul juridic şi se dezvoltă prin contribuţia susţinută şi participarea activă a avocaţilor, personalului şi consultanţilor săi.

Aceasta are în componenţă avocaţi ce înţeleg comunitatea de afaceri regională, oferind experienţa lor profesională în cadrul unor litigii complexe în faţa instanţelor de arbitraj ori înaintea instanţelor de drept comun sau contribuind activ şi determinant la stingerea diferendelor pe calea negocierii, dezvoltând, de-a lungul anilor, un vast arsenal de strategii în vederea rezolvării disputelor, spre satisfacţia clienţilor, cu celeritate şi cu un control optim al costurilor.

“ Justiția este gloria
încoronată a virtuților ”

Marcus Tullius Cicero

office lawyers birou avocati

Avocaţii noştri vorbesc în mod fluent limbile română, engleză, franceză şi colaborează permanent cu societăţi de traducători profesionişti, autorizaţi de către Ministerul Justiţiei, care asigură traduceri din şi într-o mare diversitate a limbilor folosite în Uniunea Europeană sau în afara acesteia.

Avocaţii noştri sunt secondaţi de reputate societăţi de consultanţă financiară, societăţi de audit, precum şi de alte societăţi specializate pe domenii de activităţi punctuale, care îşi împărtăşesc experienţa în activitatea de consultanţă pentru rezolvarea provocărilor ivite pe parcursul rezolvării disputelor sau litigiilor.

Notari de prestigiu asigură clienţilor noştri servicii de specialitate, asistaţi îndeaproape de avocaţii casei noastre pe tot parcursul îndeplinirii procedurilor notariale.

“AVOCAȚI CE ÎNȚELEG
COMUNITATEA
DE AFACERI
REGIONALĂ”

Experiență

Casa noastră de avocaţi furnizează servicii juridice complexe către un spectru larg de entități private, către sectorul de afaceri local, precum și companiilor străine renumite, prezente pe piața românească timp de decenii sau unor societăți din diverse jurisdicții ce caută oportunități de afaceri în România.

Sfera noastră de discipline cuprinde:

Asociații & Fundații

Bănci & Finanțe

Concurență

Drept Comercial

Drept Corporativ & Societăți Comerciale

Drept Penal & Infracțiuni Economice

Fiscalitate

Fuziuni & Divizări

Imobiliare

Investiții Străine

Muncă & Asigurări Sociale

Mediu

Proprietate Intelectuală

Protecția Datelor cu Caracter Personal

Publicitate

Securitate IT

Shipping

Telecomunicații & Media

Transporturi Rutiere

Insolvență

Clienții Noștri

Clienți

Vasilache & Asociaţii asigură consultanţă juridică în activităţile curente de afaceri, precum şi asistenţă juridică şi/sau reprezentare în litigii a unui număr mare de clienţi – persoane juridice, de la intreprinderi mici şi mijlocii până la corporaţii, având domenii foarte variate de activitate, multe dintre acestea colaborând cu avocaţii noştri în mod constant de-a lungul anilor.

Clienții Noștri:

Companii Multinaționale

Mari Importatori Industriali

Societăți de Publicitate

Bancă Internațională

Media Anchors

Post de Televiziune & Holding

Dezvoltatori Imobiliari

Companii din Domeniul Energetic

Companii Petroliere

Fond de Pensii Private

Transportatori

Companie clinică

Companii de Asigurări

Asociații și Fundații

Clienţii noştri beneficiază de permanentă asistenţă juridică, bazată pe flexibilitate, adaptabilitate şi cordialitate, garantate de confidenţialitatea şi profesionalismul avocaţilor noştri.

Cariere

lawyers careers cariere avocati

Vasilache & Asociaţii oferă oportunitatea unei activităţi dinamice şi creative, desfăşurată în spirit competitiv, atât pentru avocaţii cu experienţă cât şi pentru cei neiniţiaţi, manifestată prin consilierea de entităţi multinaţionale şi societăţi naţionale de varii dimensiuni, în activităţile curente de afaceri ale acestora, prin asistarea şi reprezentarea acestora în dispute ori litigii, precum şi prin reprezentarea intereselor unor persoane fizice cu reputaţie deosebită în societate, care necesită, în mod constant, consiliere eficientă şi discreţie.

Avocați cu Experiență

Suntem permanent interesaţi de avocaţi cu înaltă calificare, cărora le putem oferi oportunitatea de a fi provocaţi profesional şi motivaţi de echipa cu care lucrăm, de clienţii pe care îi asistăm şi de activitatea pe care o desfăşurăm.
Experienţa multijurisdicţională şi o bună cunoaştere a două sau mai multor limbi străine vor reprezenta, în general, un avantaj.
Profesioniştii cu experienţă sunt invitaţi să aplice cu curriculum vitae detaliat şi scrisoare de intenţie la:

careers@vasilache-attorneys.ro

Avocaţi începători

Pentru a ne asigura menţinerea unei bune dinamici de-a lungul timpului, avem disponibilitatea de a primi cu plăcere avocaţi nou calificaţi, capabili să îşi demonstreze prospeţimea gândirii printr-o excepţională determinare de a învăţa, spirit de echipă, flexibilitate, printr-o motivaţie antrenantă pentru mediul de lucru şi prin excelente cunoştinţe de limbi străine.
Avocaţii tineri vor fi în permanenţă îndrumaţi de avocaţii noştri cu experienţă şi vor fi instruiţi în conformitate cu politicile noastre.
Tinerii avocaţi pot aplica cu curriculum vitae şi scrisoare de intenţie la:

careers@vasilache-attorneys.ro

Consultanţi

Întrucât activitatea noastră zilnică implică cooperarea cu o largă diversitate de specialişti din domenii variate, impusă de legătura cu cauzele juridice pe care le derulăm, suntem continuu interesaţi în a ne extinde sfera de interes către noi colaboratori externi, societăţi ori persoane private, deţinători ai unei bogate experienţe în domeniile în care activează.
Consultanţii sunt invitaţi să înainteze o ofertă detaliată către:

offices@vasilache-attorneys.ro

contact lawyers contact avocati

Contact

Strada Ștefan Mihăileanu 28C, Sector 2, 024023, București, România


Apăsați pentru a deschide Google Maps

Disclaimer